دوربین مداربسته خورشیدی

در میان مدل‌های مختلف دوربین‌های نظارت تصویری، دوربین‌های دارای پنل‌های خورشیدی راه‌حل مناسبی برای کسانی هستند که می‌خواهند منطقه‌ای واقع در یک محیط ایزوله را تحت کنترل نگه دارند.

 

علاوه بر این، دوربین با پنل خورشیدی یک پیشنهاد سبز است، بنابراین برای کسانی که بسیار مراقب محیط زیست هستند و ترجیح می‌دهند از این نوع وسایل در حین دسترسی به شبکه برق استفاده کنند، مناسب است.

 

مدل های مختلفی از دوربین های مداربسته با انرژی خورشیدی در بازار وجود دارد. در این پست ویژگی های برخی از آنها را که از بین بهترین های موجود در بازار انتخاب شده اند، برجسته خواهیم کرد.

 

چرا دوربین پنل خورشیدی نصب کنید؟

 

دلیل اصلی استفاده از دوربین با پنل خورشیدی مطمئناً به نیاز به نظارت مداوم حتی در مناطقی که اتصال برق وجود ندارد، مانند مناطق حومه شهر، مانند مزارع یا انبارها، مرتبط است.

 

عملی بودن این مدل ها این امکان را فراهم می کند تا تمام مشکلات مربوط به سیم کشی را که در مناطق خاصی امکان پذیر نیست، حل کند.

 

یکی دیگر از دلایل محبوبیت ویژه دوربین های پنل خورشیدی مربوط به صرفه جویی در انرژی است.

 

اگرچه در واقع دوربین‌های مداربسته مصرف زیادی ندارند، اما باید به خاطر داشت که اینها دستگاه‌هایی هستند که دائماً در حال کار هستند و به همین دلیل وزن آنها بر روی صورتحساب در درازمدت اهمیت خاصی دارد.

 

انتخاب مدل هایی با پانل های فتوولتائیک مطمئناً یک راه حل مقرون به صرفه است، به خصوص در مناطقی که نور کافی از خورشید دریافت می کنند.

 

در نهایت، جنبه مرتبط با اثرات زیست محیطی و انرژی سبز وجود دارد. کسانی که می خواهند در حفاظت از محیط زیست، کاهش مصرف انرژی به دلایل زیست محیطی و نه صرفا اقتصادی مشارکت کنند، می توانند راه حل مناسبی را در دوربین های دارای پنل خورشیدی بیابند.

 

دوربین های پنل خورشیدی چگونه کار می کنند

 

عملکرد این نوع دوربین ها تفاوت چندانی با مدل های برق دار ندارد به جز وجود ماژول های فتوولتائیک و آکومولاتورها، یعنی باتری ها که به عنوان جایگزینی برای برق عمل می کنند.

 

با این حال، آنچه باید به خاطر بسپارید این است که اگر دوربینی با پنل خورشیدی برای نظارت بر یک منطقه ایزوله انتخاب می کنید، باید نحوه ضبط یا انتقال داده های جمع آوری شده را نیز ارزیابی کنید.

 

اگر دوربین در منطقه‌ای نصب شده باشد که از خانه/دفتر شما بیش از بیست کیلومتر فاصله نداشته باشد، انتقال داده‌ها می‌تواند از طریق آنتن‌های رادیویی انجام شود و سیگنال ویدیویی را می‌توان روی NVR مانند دوربین‌های برقی ضبط کرد.

 

با این حال، در مورد فواصل بیشتر، باید دوربین را به یک ضبط کننده دیجیتال با سیم کارت مجهز کرد که امکان انتقال داده ها به رایانه را فراهم می کند.

 

نحوه انتخاب بهترین دوربین های پنل خورشیدی: ویژگی هایی که باید در نظر بگیرید

 

دوربین پنل خورشیدی

 

هنگام انتخاب دوربین با پنل خورشیدی، باید عوامل مهمی را در نظر گرفت، به ویژه مربوط به نوع و مقدار ماژول های فتوولتائیک (معمولاً یک یا دو)، باتری و روش انتقال داده ها.

 

در مورد دوربین واقعی، ضروری است که مانند سایر دستگاه های نظارت تصویری، محدوده عملکرد، وضوح تصاویر و همچنین وجود حسگرهای مادون قرمز برای عکس های شبانه مورد ارزیابی قرار گیرد.

 

همچنین ارزیابی ضدآب بودن دوربین یا نیاز به محافظت از آن توسط یک پوشش بسیار مهم است.

 

دوربین های پنل خورشیدی: مزایا و معایب

 

نصب دوربین با ماژول های فتوولتائیک دارای تعدادی مزیت است، اما برخی از جنبه های منفی نیز دارد.

 

در مورد جوانب مثبت، صرفه جویی اقتصادی در مصرف برق، احترام به محیط زیست، کاربردی بودن بالای این مدل ها و طبیعتا این واقعیت که می توان آنها را در هر منطقه ای که تشعشع خوبی دارد نصب کرد، قطعا باید در نظر گرفته شود. .

 

در مورد جنبه های منفی، باید تاکید کرد که اینها به طور متوسط ????راه حل های گران قیمت هستند، دقیقا به دلیل وجود پنل خورشیدی.

 

علاوه بر این، اغلب لازم است که یک سری تکرارکننده نصب شود تا امکان انتقال صحیح اطلاعات ضبط شده به منطقه کنترل، خواه یک خانه یا دفتر کار باشد.